Balkanski Development [Croatia, Serbia, Bosnia and Herzegovina...]

Dobar dan,

Zovem se @7ReXiel7 i predstavljam vam Roblox Development na Balkanu!
Ako itko treba kakve pomoci, bilo to u vezi Programiranja, buildanja, marketinga, grafickog dizajna… Slobodno mi se javite. Trenutacno pokusavam osnovati prvu Hrvatsku/Balkansku Roblox Tvrtku ikad, uz vasu pomoc.
Zelim da se Balkanski Community na Roblox-u prosiri, ako imate slavnih Balkanskih Roblox Youtubera neka mi se jave. Sve ovo pisem da bih podigao Balkansku Roblox Scenu! Idemo svi! Idemo svi suradivati i stvoriti neke poslovne odnose, uciti jednog od drugoga.

Contact: https://www.roblox.com/users/13322776/profile
DevForum: @7ReXiel7
Twitter: https://twitter.com/DevReXiel
Discord: 7ReXiel7#4130

3 Likes

Kad sam prvi put usao u devforum, tj 2015, nisam uopšte mislio da ima toliko developera na Balkanu. Sviđa mi se što nisam bio upravu pre 3 godina

2 Likes

Kao sto smo razgovarali, na mene mozes da racunas! Bilo bi sjajno raditi u modernoj firmi(tvrtki) gde svi Balkanci mogu da sire svoje ideje medju sobom. Tako se uspeva u zivotu. Moramo se jos truditi da osnujemo jos veci tim.

Predlazem da za one koji ne mogu da rade u firmi ( tvrtki ) da napravimo Balkansku grupu za sve programere, animatore, modelare, graditelje, likovne umetnike, graficke dizajnere I take dalie, koji bi mogli pomoci oko Balkanskog Developmenta. Svaka cast I bravo za ideju!!! :clap::clap::clap:

3 Likes

Naravno, trebamo ujediniti ovaj Balkan. Trebamo pokazati Roblox-u da nas ima. Naravno, prvo trebam ja osnovati tvrtku(firmu) sto je puno papirologije i sredivanja, nakon toga napraviti Roblox groupu, kontaktirati Developer Relations za Roblox zaradu i poslovanje. Nakon toga kada smo napravili grupu one ljude koji nisu napunili 18 neka budu Interni/Pripravnici u Tvrtki(firmi) i pomazemo im na Roblox-u da uspiju nesto napraviti i uspijeti. Nakon toga da imaju mjesto u tvrtki(firmi) kada napune 18. Sto vi mislite? Ja sam jos jako poznat Roblox Developer kojeg CEO Roblox-a prati + bio sam na RDC (Imam 20M pregleda na igrici)

1 Like

Ovdje post-ajte ako imate kakvih ideja ili trebate pomoc oko developanja :blush:

1 Like

Zdravo! Lijepo je vidjeti Balkanske (Bivse Jugoslavicke) drzave ovdje.

Bit ce mi drago da budem dio ovog community-a!

2 Likes

I meni isto ce biti drago :slight_smile:

2 Likes

Uskoro cemo otvoriti grupu za Hrvatski i Balkanski Developing. Tvrtka se uskoro otvara. Grupa ce biti za zaposlenike i studente koji ce kada napune 18 godina imati posao u nasoj tvrtki. Projekti za studente ce se provoditi na pravljenjum igrica i ucenju. Zaposlenici ce raditi na vise kompliciranim projektima.

1 Like

Trenutacno dogovaram ime, logo sa prvom IT tvrtkom u Hrvatskoj.

1 Like

Ja sam komsija, Crna Gora. Da li biste mogli dodati naziv ‘Crna Gora’ u vasem projektu posto bih volio da budem dio ovoga!

1 Like

Ustvari, shvatio sam da trebam da budem punoljetan tako da ja ne mogu da se prijavim. Svakako, sve najbolje u vasem projektu.

1 Like

Promjeniti naziv ne mogu, ali ste dobrodosli. Vise obavjesti uskoro (Puno papirologije)

2 Likes

Ali mozes biti student i raditi na projektima i ako nemas 18. Da imas neki kickstart kada napunis 18, neki showcase igrica i sve

1 Like

Al putem kog principa? Remote ili moramo da se nalazimo na jednoj lokaciji?

1 Like

Remote, tek kad napunis 18 mozes poceti dolaziti u Tvrtku :slight_smile:

2 Likes

Sto ti pricas?

1 Like

Na kojim projektima trenutacno radite?

1 Like

Trenutacno radim na Bloxvillu: https://www.roblox.com/games/1466293780/Bloxville-Pre-Alpha

To je tek Pre-Alpha. Ako zelite viditi sneak peek onda lajkajte ovaj post :black_heart:

2 Likes

Gauss Development grupa je napravljena za Development! https://www.roblox.com/groups/4724842/Gauss-Development#!/about
Tko je zainteresiran za Balkanski development i zeli se prijaviti za Internship neka mi napise poruku ili odgovori na ovaj post!

Pa nasao sam balkance nije valjda!

1 Like