CSG bug - it will make a previously made CSG union dissapear

It all started with pressing Ctrl F to a model so I could get a really intense tsunami picture.

Here is a 6 second video of what I tried to do. I think the reason it is making a union at 0,0,0 is because the tsunami model here doesn’t “exist” to CSG.
https://vine.co/v/ME9gWYvWrnt

Unfortunately I saved after the point where it was lost, when the original tsunami union was still visible.

Just dropping this in here too so I don’t have to make a thread about it.

http://developer.roblox.com/forum/updates/2184-csg-modeler-prototype?start=920#79723

Same bug occurs on the Mac build too.

Very good find. Thank you!

EDIT: Think we just fixed the Ctrl+F issue, but not sure about it making parts disappear.

Sadly, Ctrl F still crashes studio. Just found out by Ctrl G being very close to Ctrl F

Opened up a new place, Insert a part, Ctrl F works a few times, then after moving the view around some more it is non responsive.

I know to use just F when looking for a brick, so it is just a matter of accidentally pressing it now.

[quote] Sadly, Ctrl F still crashes studio. Just found out by Ctrl G being very close to Ctrl F

Opened up a new place, Insert a part, Ctrl F works a few times, then after moving the view around some more it is non responsive.

I know to use just F when looking for a brick, so it is just a matter of accidentally pressing it now. [/quote]

You have to wait a week; updates will only get through in about a week from when released.