HoekscheWaard Ingame-Regels

Welkom in HoekscheWaard Roleplay, We hebben een aantal regels waar iedere speler in het spel aan zich moet houden. Dit doen wij om de game zo netjes en leuk mogelijk te houden. Wanneer je hier aan kan houden zal je daar gevolgen op kunnen krijgen.

1.0) Schelden met kanker is ten strengste verboden!
Warning 1 = Serverban.
Warning 2 = Permanente Ban

1.1) RDM (RandomDeathMatch)

RDM is niet toegestaan. Dit houdt in dat het zonder voorafgaande Roleplay iemand doodslaan, neersteken of neerschieten niet toegestaan is. Iemand neersteken omdat hij je alleen maar uitschold of en lelijke trui aanhad is bijvoorbeeld geen goede reden. Verder moet er in het scenario waarbij iemand aangevallen wordt altijd Roleplay aan vooraf gaan. Iemand drive-by neerschieten omdat hij je vriend gisteren heeft neergeslagen is dus niet toegestaan zonder voorafgaande Roleplay met het ‘slachtoffer’.

1.2) GTA-Style Driving

GTA Style Driving is niet toegestaan. Dit houdt in; Het met zeer hoge snelheid door HoekscheWaard rijden, Op de verkeerde rijbaan, onrealistisch snel offroad rijden, rammen van voertuigen en/of objecten en daarna doorrijden.

1.4) Het gebruiken van hacks/exploits.

Hier is geen uitleg voor benodigd. Dit resulteert in een permanente ban

1.5) Bug-abuse

Het is niet toegestaan om bug’s te misbruiken. Je bent verplicht deze te melden, dit kan in een ticket. Met bewijs van de bug

2.1) Combat logging (Uitloggen tijdens een roleplayscenario)

Combat logging is niet toegestaan. Hieronder verstaan wij onder andere: Het uitloggen tijdens bijvoorbeeld een vuurgevecht, een achtervolging/aanhouding of staande houding. Ook als je moet gaan eten of slapen is dat geen excuus, je moet hierover nadenken voordat je de Roleplay start. Op het moment dat je game crasht, laat je dit indien mogelijk weten aan de overige spelers en probeer je zo snel mogelijk weer te joinen.

2.2) Het stelen van overheidsvoertuigen is niet toegestaan

Hieronder vallen de voertuigen van de politie, ambulance, brandweer, Koninklijke Marechaussee en DSI

2.3) Cop-baiting is niet toegestaan

Cop-baiting is het uitlokken van een reactie van de politie. Dus bijvoorbeeld expres met zeer hoge snelheid langs politie rijden of langslopen en uitschelden, zonder voorafgaande roleplay.

3.1) New Life Rule

Zodra jij doodgaat door een willekeurige reden is overleden, zal hij/zij alle informatie vergeten die tot jou dood hebben geleid. Je dingen zoals vrienden, baan en je achtergrondverhaal van je character blijven behouden.

3.2) De New Life Rule geldt als:

1 - Je personage overleden is (Dit is het geval als je character gerespawned is in het ziekenhuis).

2 - Je zodanig gehavend bent, de ambulance je doodverklaart en je meeneemt naar het ziekenhuis

3.2) De New Life Rule geldt niet als:

1 - Je slachtoffer bent geworden van een duidelijk geval van RDM.

4.1) Ban evading

Als je verbannen bent ben je als persoon verbannen en niet als account. Als jij als persoon verbannen bent en jij een ban probeert te omzeilen, (Een nieuw account aanmaken, een ander account gebruiken) zal dat leiden tot een permanente ban.