ROBLOX Studio Bugged

Hello,

I have a problem with Roblox Studio, I can’t publish my places :frowning:


I already deleted the regedit folder and the appdata folders, and reinstalled roblox & roblox studio and nothing.
I updated all my drivers etc and theres nothing.

There’s the message of “SHOW DETAILS” :

01:39:47.428 - DataModel Loading https://assetdelivery.roblox.com/v1/asset/?id=4549690228
01:39:47.872 - LoadLibrary is deprecated and is going to be removed imminently; see LoadLibrary is going to be removed on February 3rd for details
01:39:47.875 - Stack Begin
01:39:47.875 - Script ‘Plugin_144950355.Building Tools by F3X.SyncAPI.SyncModule’, Line 7
01:39:47.876 - Stack End
01:39:47.894 - LoadLibrary is deprecated and is going to be removed imminently; see LoadLibrary is going to be removed on February 3rd for details
01:39:47.895 - Stack Begin
01:39:47.895 - Script ‘Plugin_144950355.Building Tools by F3X.LibraryManager.F3X/Cheer@0.0.1’, Line 2
01:39:47.896 - Stack End
01:39:48.527 - LoadLibrary is deprecated and is going to be removed imminently; see LoadLibrary is going to be removed on February 3rd for details
01:39:48.528 - Stack Begin
01:39:48.528 - Script ‘Plugin_144950355.Building Tools by F3X.HistoryModule’, Line 2
01:39:48.528 - Stack End
01:39:48.529 - LoadLibrary is deprecated and is going to be removed imminently; see LoadLibrary is going to be removed on February 3rd for details
01:39:48.529 - Stack Begin
01:39:48.529 - Script ‘Plugin_144950355.Building Tools by F3X.SelectionModule’, Line 2
01:39:48.529 - Stack End
01:39:48.530 - LoadLibrary is deprecated and is going to be removed imminently; see LoadLibrary is going to be removed on February 3rd for details
01:39:48.530 - Stack Begin
01:39:48.530 - Script ‘Plugin_144950355.Building Tools by F3X.TargetingModule’, Line 2
01:39:48.530 - Stack End
01:39:48.531 - LoadLibrary is deprecated and is going to be removed imminently; see LoadLibrary is going to be removed on February 3rd for details
01:39:48.531 - Stack Begin
01:39:48.536 - Script ‘Plugin_144950355.Building Tools by F3X.Core’, Line 22
01:39:48.537 - Stack End
01:40:09.143 - NotDev_1’s Place Number: 6 auto-recovery file was created
01:40:11.256 - Error while publishing:

So can anyone help me please ? I don’t want to get a new PC or anything else

On team create when I save I get this :

1 Like

Yea i have same problem when i publish place like lost connection.

1 Like

A few simple but maybe successful steps might be rebooting your system, rebooting your router / switching networks entirely, relogging into your account on studio and then trying it again.

1 Like

Already did, and I really need to change my router? I can’t use a VPN to see if its works? isn’t a problem of IPs ?

Please post issues with Studio to the Studio Bugs category. Do not misuse categories; bugs do not belong in the Scripting Support category.