Group sometimes assumes it does not have a guilded server linked, even though it already does

You just load into a group and it will say that no guilded server is linked, even though it already is

A private message is associated with this bug report

Thanks for the report! We’ll follow up when we have an update for you.

1 Like

I’ve taken a look at your group based on the screenshot you’ve shared. It seems like your group doesn’t have a linked Guilded community.

You might have linked your Experience to a Guilded Community, but just to clarify, Groups need their own separate link for Guilded Announcements to show up.

Also, if you’re finding the Guilded Upsell banner a bit distracting, you can easily get rid of it by clicking the white ‘X’ in the top right corner.

Hope this clears things up! Let me know if you have any other questions.

yes. I did link a community on my privated game, and I did have it linked in my group

Just checked out the group, that you showed on the last screenshot, and it looks like everything’s in order. Your Guilded community is linked up and your announcements are showing up just as they should. Are you seeing the Guilded Announcements when you visit this Group?

yes, but it was made when I was experiencing the issue, It is random occurence

Great to hear that everything’s working for you now! We actually fixed a bug recently that was causing the error you saw. So, you should be all set moving forward. Thanks again for bringing this to our attention!

The bug is occuring again