Poll Glitched to NaN%

So, if you use a poll in just the right way, it will have NaN voters and NaN% on each bar. It still shows the top bar in blue.

You can reproduce the bug using the poll here or the rating poll at UIShelf. To recreate this bug, go to a multiple choice poll which shows results on vote. Then click a choice, and show results without submitting your vote. The poll needs 1 or more voters.

Bugtest Poll
  • Option 1
  • Option 2
  • Option 3

0 voters

7 Likes

image

1 Like

Hmm thats weird.

1 Like


this badly annotated snip should help

7 Likes

Can replicate. Really strange huh.

1 Like

Imma do it again so I can see what’s going on…

I never seen this bug.

  • s
  • ds
  • fh

0 voters


EDIT: Cannot reproduce


1 Like

I can’t either. Now it only works on UIShelf.

2 Likes

Weird. It also works on the bugtest poll.

how to repro
  • Click this option.
  • Click “show results” before clicking vote now.
  • And you should see the bug!

0 voters

1 Like

You did the wrong poll type. It needs to be multiple choice.

1 Like

oops, my bad. I’ll fix the poll.

1 Like

That’s incorrect


image

bug testing
  • α
  • β
  • γ
  • δ

0 voters

3 Likes

You need to make the show votes “on_vote” in the poll settings.

1 Like
bug testing
  • α
  • β
  • γ
  • δ

0 voters

check if you can repro

1 Like

Okay, I can reproduce:

2 Likes

For me inly some are working. On ine the bug is patched, one 2 the bug works, and on 2 the bug doesn’t work.

1 Like





2 Likes

We made polls to test the bug and now it’s 50/50 happening

1 Like

No, it’s 100% reproducible. The poll just needs to have the show results on vote option enabled.

1 Like

It used to work 100% for me but not anymore

1 Like

Perfect.

(4K makes this screenshot better than the others)