Studio's web browser uses old OSX background loading cursor on Windows

There’s not much more to it than that. Steps to reproduce; spam the buttons in the screenshot then quickly move your cursor off of them (but not too far). Don’t blink or you’ll miss it. The obvious fix is to just get and display the real cursor instead.

Screenshot

1 Like

I’m not sure which buttons you’re referring to. What specifically are you clicking on to cause this? What version of Windows are you on?

It’s actually not specifically these buttons, anything that triggers javascripty loading makes the cursor show up. A very easy way to see it for a decent amount of time is to search for anything in the library.
I’m on Windows 7.

I’m getting this too. I was working off of 3G with a bad connection causing really long loading times, and it happened any time a page was loading. Sometimes I had to move the cursor to certain spots to cause it.

Bug image, studio info, OS and PC info

System information with some details stripped:

Item Value 
OS Name                          Microsoft Windows 10 Home 
Version                          10.0.14393 Build 14393 
Other OS Description             Not Available 
OS Manufacturer                  Microsoft Corporation 
System Manufacturer              Acer 
System Model                     Aspire SW3-016 
System Type                      x64-based PC 
System SKU                       Aspire Switch 10 E_106E_1.15 
Processor                        Intel(R) Atom(TM) x5-Z8300  CPU @ 1.44GHz, 1441 Mhz, 4 Core(s), 4 Logical Processor(s) 
BIOS Mode                        UEFI 
Platform Role                    Slate 
Locale                           United States 
Time Zone                        Central Standard Time 
Installed Physical Memory (RAM)  2.00 GB 
Total Physical Memory            1.88 GB 
Available Physical Memory        288 MB 
Total Virtual Memory             5.12 GB 
Available Virtual Memory         814 MB 
Page File Space                  3.24 GB 
Page File                        C:\pagefile.sys 
Hyper-V - VM Monitor Mode Extensions                   Yes 
Hyper-V - Second Level Address Translation Extensions  Yes 
Hyper-V - Virtualization Enabled in Firmware           Yes 
Hyper-V - Data Execution Protection                    Yes 

Reproduction:

  • Set up your internet to be slow by some means (as to make the loading take longer)
  • Load a page (such as ‘Manage Plugins’)
  • Move the mouse on the screen. In some locations it will display this cursor icon while loading.

I noticed this yesterday as well, thought it was quite odd lol