[URGENT] Uploads now return 403 due to the blocking of the cloudfront site

Reproduce:

Click on any image
it should say “This image cannot be loaded”
Click on “This image”
it should bring you to https://doy2mn9upadnk.cloudfront.net/image
You will get a 403 (forbidden)

This only started happening today, but it’s still an issue. My guess is that they dont want you accessing the cloudfront site anymore, but that ended up blocking all images (kinda like the gametest1.robloxlabs.com of the devforum)

which is also why thumbnails are failing
and, when I try and upload images it says “Sorry, could not upload that file. Try again later.”

This could be related to the “Access denied” error, but currently you are unable to paste/view images, and pfps are failing to load.

4 Likes

Can confirm, some images aren’t loading and I can’t upload an image.

I also got a 403 gateway error earlier but it’s unrelated to this topic.

3 Likes

This is probably related. I’m not banned (I tested it with a VPN and I got the same result)

I can also confirm. I can’t paste images and some profile pictures aren’t loading.

1 Like

Its funny considering that the OP’s profile picture won’t load.

Edit: And mine too!

2 Likes

Yeah, I just realized on this post that profile pictures won’t load.

If you signed in when the outage started, then your pfp wont catch and you will have a missing pfp

1 Like

“Which outage? There’s been so many!”

If this is true, couldn’t you just sign out, sign back in, then your pfp would load?

1 Like

I never signed into the DevForum until the outage was over so I don’t think that’s true.

Reason:

I took advice from someone to not be as active on the DevForum as I used to.

Edit: Wow my OCD is gonna bug me for no end until this is fixed.

I tried that. The reason is because it’s fetching from [devforum testing cloudfront/cdn]/user_avatar/path, and they blocked that.

1 Like

The most criticial thing about this bug is not the missing profile pictures, but the fact that we can’t upload anything at all.

Being able to upload is one of most crucial features the DevForum has.

2 Likes

I can see yours and mine at the moment, but yeah, can’t see most peoples pfps

2 Likes

I was trying to edit a post in bulletin board I had made, but then the bottom right would say “All drafts offline” or something weird like that. When trying to save edits it would also return a 403 error.

1 Like

I made a separate post filled with bugs that relates to this one.
Note that I’m using the Roblox Dark Theme

2 Likes

I want to confirm as well. There is also some bugs when I try to reload, it says “You do not have access to the server”, or when I look on the top right, it says “messages, bookmarks, and preferences”

1 Like

Thanks for pointing this out. We will investigate.

3 Likes

My DevForum is actaully dying right now

1 Like

Yeah, I’m even having issues where I can’t even post. This is pretty irritating.

1 Like

I found the reason why the theme is so messed up, because of the cloudfront backup:
Everything is trying to fetch to the cloudfront site, but it’s being blocked
Imgur

1 Like

Same issue here, but I can’t access the entirety of the devforum. (It retuırns 403: Forbidden or Access Denied)

1 Like